KONTAKTA OSS


Paljonko on 4 plus 7 ?  
Kontakta oss ››
Suomeksi | in English | Svenska

Samhällsansvar

Articular strävar i sin företagsverksamhet till att influera vår livsmiljös möjligheter att uppnå de lagstadgade målen om en renare miljö och bedrivande av ansvarsfull affärsverksamhet. Vi vill utöver miljöbestämmelserna följa de miljöprinciper vi själva har uppställt i all vår affärsverksamhet.

Articular har i sitt miljöprogram som mål att spara energi, minska avfallet samt främja bruk av miljövänliga produkter och tjänster i sin verksamhet. Vi ägnar vid valet av våra samarbetspartners särskild uppmärksamhet åt företagens tillvägagångssätt i miljöfrågor samt deras samhällsansvar.

Vi vill ge vårt stöd åt sådana företag, som agerar ansvarsfullt i sitt eget samhälle och därutöver stöder de människor och samhällen, där alla inte har likadana förutsättningar att leva, möjligheter att lära sig och hjälpa sina närstående som hos oss. De produkter vi representerar skapar hopp om en bättre vardag för många patienter som lider av olika slags smärtor. En långsiktig produktutveckling även av dessa produkter främjar utvecklingen av hälsovården och patienternas livskvalitet. Articulars affärsverksamhet baserar sig på tanken att ett företag kan vara framgångsrikt på lång sikt bara om dess verksamhet är ansvarstagande och etiskt hållbar.

Uusinta uutta käsi- ja jalkakirurgiaan!

Arthrex julkaisee kerran vuodessa uutiskirjeen käsi- ja jalkakirurgeille. Kirjeen artikkeleista löydät Anthrexin uusimmat tuotteet ja tekniikat.
Lue "Anthrex Presents: new technology update" klikkaamalla linkkiä

Arthrex Presents:
New Technology Update in Hand &Wrist Surgery - Winter 2017