OTA YHTEYTTÄ


Paljonko on 2 plus 3 ?  
Ota yhteyttä ››
Suomeksi | in English | Svenska

Yhteiskuntavastuu

Articular pyrkii yritystoiminnassaan vaikuttamaan elinympäristömme mahdollisuuksiin saavuttaa lakisääteiset tavoitteet puhtaamman ympäristön ja vastuullisen liiketoiminnan harjoittamisesta. Haluamme noudattaa ympäristömääräysten lisäksi itse asettamiamme ympäristöperiaatteita kaikessa yritystoiminnassamme.

Articularin ympäristöohjelman päämääränä on säästää energiaa, vähentää jätettä sekä suosia ympäristöystävällisten tuotteiden ja palvelujen käyttöä toiminnassaan. Kiinnitämme yhteistyökumppaneidemme valinnassa erityisesti huomiota yrityksen toimintatapoihin ympäristöasioissa sekä yhteiskuntavastuullisuuteen.

Haluamme antaa tukeamme sellaisille yrityksille, jotka toimivat omassa yhteisössään vastuullisesti ja edelleen tukevat niitä ihmisiä ja yhteisöjä, joissa kaikilla ei ole samanlaisia edellytyksiä elää, mahdollisuuksia oppia ja auttaa läheisiään kuin meillä. Edustamamme tuotteet tuovat toivoa paremmasta arjesta monille erilaisista kivuista kärsiville potilaille. Myös näiden tuotteiden pitkäjänteinen tuotekehitys edistää terveydenhuollon kehittymistä ja potilaiden elämänlaatua. Articularin liiketoiminta perustuu ajatukseen, että yritys voi menestyä pitkällä tähtäyksellä vain, jos sen toiminta on vastuullista ja eettisesti kestävää.

Täydellistymisen taidetta

hyvän mielen puolesta

Buddhalaisesta perinteestä kumpuava  meditaatio tasapainottaa, vahvistaa ja onnellistuttaa niin yksilöita kuin luontoa, sekä koko yhteiskuntaa. Syvällisen mietiskelyn hyödyt on todistettu kiistatta useissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Jokioisten meditaatiopuisto

Mietiskelyn kautta voi saavuttaa parhaan mahdollisen mielen – käsitteen varsinaisessa merkityksessä.

Danakosha Finland on käynnistänyt projektin parhaan mielen puolesta. Sitä ei  saisi tuotteistaa tai myydä. Sen pitää olla saatavilla ilman kohtuutonta  hintaa ja vaivaa. Tekeillä on jotakin hienoa ja ainutlaatuisen rikastuttavaa, jonka voi nähdä, kokea ja jakaa. Siksi kutsumme mukaan yrityksiä ja yksityishenkilöitä rakentamaan Jokioisten meditaatiopuistoa kanssamme.

www.danakosha.fi

 

 

Uusinta uutta käsi- ja jalkakirurgiaan!

Arthrex julkaisee kerran vuodessa uutiskirjeen käsi- ja jalkakirurgeille. Kirjeen artikkeleista löydät Anthrexin uusimmat tuotteet ja tekniikat.
Lue "Anthrex Presents: new technology update" klikkaamalla linkkiä

Arthrex Presents:
New Technology Update in Hand &Wrist Surgery - Winter 2017