OTA YHTEYTTÄ


Paljonko on 5 plus 3 ?  
Ota yhteyttä ››
Suomeksi | in English | Svenska

logo_arthrex

Tervetuloa tutustumaan Arthrexiin. Arthrex on maailmanlaajuinen lääkinnällisiä laitteita valmistava yritys. Se on ortopedian alalla johtava yritys uusien tuotteiden kehityksessä ja lääketieteellisessä koulutuksessa. Arthrexin missiona on auttaa kirurgeja hoitamaan potilaitaan paremmin. Se on toiminut edelläkävijänä artroskopian alalla ja kehittänyt yli 7 500 innovatiivista tuotetta sekä kirurgista toimenpidettä mini-invasiivisen ortopedian kehittämiseksi maailmanlaajuisesti.

Arthrexin kasvu ja sen tuotteiden kysyntä jatkuu ennätyksellisenä kaikkialla maailmassa. Arthrex on kuitenkin säilynyt yksityisomistuksessa ja sen perheyrityskulttuuriin kuuluu sitoumus toimittaa tinkimätöntä laatua sen tuotteita käyttäville terveydenhoidon ammattilaisille ja siten myös miljoonille potilaille, joiden elämään se vaikuttaa.

Arthrexin kehittämiin huipputuotteisiin sekä Arhrex –tuotteiden vaikutuksesta edistyksellisiin lääketieteellisiin saavutuksiin voit tutustua alla olevan linkin kautta Arthrexin omilla kotisivuilla.

www.arthrex.com

Uusinta uutta käsi- ja jalkakirurgiaan!

Arthrex julkaisee kerran vuodessa uutiskirjeen käsi- ja jalkakirurgeille. Kirjeen artikkeleista löydät Anthrexin uusimmat tuotteet ja tekniikat.
Lue "Anthrex Presents: new technology update" klikkaamalla linkkiä

Arthrex Presents:
New Technology Update in Hand &Wrist Surgery - Winter 2017