KONTAKTA OSS


Paljonko on 7 plus 7 ?  
Kontakta oss ››
Suomeksi | in English | Svenska

Articular som företag

Vi har alltsedan år 1985 importerat och marknadsfört produkter avsedda för användning inom ortopedi och traumatologi för proffs inom hälsovården. Ända sedan grundläggningen till dags dato har vi valt de produkter vi representerar från leverantörer, som satsar på produktutveckling och forskningsarbete samt utbildning. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder produkter som hör till de bästa och mest avancerade på marknaden samt produkthelheter för användning i allt mer krävande ingrepp.

Vi har också aktivt förbundit oss att ge specialister inom hälsovården introduktion i produktkännedom samt att erbjuda högklassiga utbildningshelheter utomlands i våra leverantörers laboratorier. Vi vill via de produkter vi representerar delta i utvecklingen av hälsovården och vårdmetoderna samt förbättrandet av patienternas livskvalitet i dag och i framtiden.

Vi representerar i Finland Arthrex produkter. På Arthrex bild här invid kan du bekanta dig med Arthrex produkter och läsa närmare om de olika ingrepp, i vilka produkterna används. Via vår förnyade sajt kan du också sända oss frågor, be att vi ska kontakta dig eller lämna en produktbeställning.

Vi hoppas att vi kan betjäna dig via våra hemsidor!

Uusinta uutta käsi- ja jalkakirurgiaan!

Arthrex julkaisee kerran vuodessa uutiskirjeen käsi- ja jalkakirurgeille. Kirjeen artikkeleista löydät Anthrexin uusimmat tuotteet ja tekniikat.
Lue "Anthrex Presents: new technology update" klikkaamalla linkkiä

Arthrex Presents:
New Technology Update in Hand &Wrist Surgery - Winter 2017